Zdravím všechny z Beskyd. Už čtyři dny tady čerpám zajímavé informace o zdravém vaření a taky aktivně odpočívám. Vaří nám samé úžasné dobroty a zásoba receptů a tipů na vaření se mi slušně rozrůstá. Už se těším, až si to všechno doma v kuchyni sama vyzkouším a opět oživím repertoár. Chci se s vámi podělit o fotky několika dobrot, kterými se tady krmím. Tak jdeme na to:
už zmiňovaná burizonová kostka (recept se na blogu objeví v nejbližších dnech)
čočkový nákyp, vločkové knedlíky, křenová omáčka, mrkvový pickles, nastrouhaný tempeh a kousek čínského zelí
těstovinový salát se zeleninou a tofunézou a tofu řízečky
pečené jablíčko (podobný recept se už na blogu objevil) s karobovou čokoládou
tofu s houbami, rýže, červená řepa s celerem, pickles a okurky
sushi s tempehem a švestičkou umeboshi
dezert s meruňkami a agarem
rýže s kurkumou, cizrnový prejt, červené zelí s petrželí
polentová kostka, fazole mungo na tymiánu, zeleninová omáčka
chlupaté knedlíky, dušené zelí s mrkví, salát, gomasio s černým sezamem
jahodové knedlíky z rýže a jáhel s karobovou čokoládou
chléb, pomazánka, zeleninový salát
Vypadá to docela dobře, ne? Snídaňové kaše a polévky jsem nefotila, protože jsem ráno foťák vždycky zapomněla a fotit polévky se mi zdálo zbytečné. Kdyby vás něco z vyfocených jídel zaujalo, dejte vědět a já sem ten recept dám. A kdyby se tu objevil nějaký neznámý název nebo pojem, tak se taky ozvěte.
A abyste si nemysleli, že o tom, jak to tady bylo výborné, kecám, tady máte důkaz. Některé jídla byla tak dobrá, že se nejenom přidávalo, ale dokonce se vylizovaly talíře :-)
Zdravému vaření zdar!
K.
Žádné komentáře:
Okomentovat