8. května 2011

Chleba ve vajíčku*

*čti Bageta v hrašce

Já mám tuhle klasiku na večeři moc ráda, jenže je to moc těžké jídlo na večer. Proto vám chci ukázat její trošku lehčí variantu. Dá se udělat v případě, že máte ve svém chlebníku pečivo s trošku starším datem výroby.

Měla jsem na bytě bagety, které byly sice staré pouze jeden den, ale už byly takové gumové. Tak jsem si připravila hrašku (tu už všichni známe odtud), namočila do ní kousky baget a opekla na oleji.

hrašku dostanete v každé rozumné prodejně zdravé výživy

hraška + voda


vykoupat

opéct

výsledek


K bagetám jsem si dala domácí kečup (mňam!). Dá se k tomu udělat jakýkoli zeleninový salát, potřít pomazánkou... nebo chroustat jen tak.

Příjemné májové vaření přeju,
K.

Žádné komentáře:

Okomentovat